VORES DECEMBER MENU
Aften
Sild med varme krydderier serveret m. røget peberrodscreme, dildolie og krydderurtesalat
Confiteret and serveret m. syltede tranebær, rødbedepuré og rødbedechips
Braiseret svinekæbe serveret m. braiseresauce, rodfrugtchips, friteret grønkål og bagte rodfrugter
Farci porre m. yuzu blanquette og fermenterede bøgehatte
Ris panna cotta creme m. hjemmelavet kirsebærchong m. danske kirsebær og sprød ris
kr. 550,-
Vegetar menu
Kontakt os på fredericia@restaurantene.dk eller spørg vores tjenere.
December frokostplatte
Kan også bestilles som take-away
På tallerkenen
Citrus marineret rejer m. smilende æg, marineret Christiansø sild, rullepølse m. sky, ristede og rå løg,
lun ribbensteg med hjemmelavet rødkål og hjemmesyltede agurker
2 slags unika ost, dansk brie
Hertil serveres hjemmebagt malt-, rug- og knækbrød
På bordet
Smør, remoulade, mayo, maltbrød, rugbrød, knækbrød
285.- pr person
Vinmenu 2 glas 195,-
Vinmenu 3 glas 295,-
Vinmenu 5 glas 450,-
.
Vi har altid vegetariske retter i vores 5 retters menuer.
Ved allergier eller andre særlig hensyn, skal vi informeres dagen inden reservationen.