FROKOST HOS RESTAURANT ENE

Onsdag til lørdag kl. 11:30 – 15:00
Søndag kl. 11.30 – 16.00

Højtbelagt smørrebrød


Pankopaneret rødspættefilet serveret på en bund af salat m. hjemmelavet remoulade, grillet citron, kapersbær og krydderurter

Rørt kalvetartar m. kapers, cornichoner, dijon, skalotteløg og chips

Cremet kyllingesalat på maltbrød m. æbler , svampe, sprødt skind, cashews og vesterhavsost
Ribbensteg m. syltet rødkål, hjemmerørt mayo og syltet agurk
kr. 105,-


Koldrøget færøsk laks m. rygeostcreme, radiser og maltcroutoner

Økologisk æg – citrusmarineret rejer – dildmayo – syltet fennikel – friteret kapers
Hjemmelavet rullepølse m. røget marvmayo, rødløg, friteret løg, syltet perleløg og hjemmelavet sky

kr. 95,-

Christiansø sild m. rygeostcreme og syltet havtorn

Avocado m. økologisk æg, mayo, ponzu, syltede rødløg og cashews
Grillet blomkål m. miso/olivenolie vinaigrette, chips af rodfrugter drysset med rodfrugtstøv

kr. 85,-

Klassikere


Klassisk rørt kalvetatar m. urtemayo, rodfrugtchips og salat serveret
m. pommes frites og dertilhørende aioli

kr. 225,-

Klassisk stjerneskud
kr. 215,-

Fish & chips

kr. 185,-

Pommes med aioli
kr. 75 ,-

Dagens dessert
kr. 85,-