FROKOST HOS RESTAURANT ENE
Onsdag til lørdag kl. 11:30 – 15:00
Søndag kl. 11.30 – 16.00
Højtbelagt smørrebrød
Pankopaneret rødspættefilet serveret på en bund af salat m. hjemmelavet remoulade, grillet citron, kapersbær og krydderurter
Rørt kalvetartar m. kapers, cornichoner, dijon, skalotteløg og chips
Cremet kyllingesalat på maltbrød m. æbler , svampe, sprødt skind, cashews og vesterhavsost
Ribbensteg m. syltet rødkål, hjemmerørt mayo og syltet agurk
kr. 105,-
Koldrøget færøsk laks m. rygeostcreme, radiser og maltcroutoner
Økologisk æg – citrusmarineret rejer – dildmayo – syltet fennikel – friteret kapers
Hjemmelavet rullepølse m. røget marvmayo, rødløg, friteret løg, syltet perleløg og hjemmelavet sky
kr. 95,-
Christiansø sild m. rygeostcreme og syltet havtorn
Avocado m. økologisk æg, mayo, ponzu, syltede rødløg og cashews
Grillet blomkål m. miso/olivenolie vinaigrette, chips af rodfrugter drysset med rodfrugtstøv
kr. 85,-
Klassikere
Klassisk rørt kalvetatar m. urtemayo, rodfrugtchips og salat serveret
m. pommes frites og dertilhørende aioli
kr. 225,-
Klassisk stjerneskud
kr. 215,-
Fish & chips
kr. 185,-
Pommes med aioli
kr. 75 ,-
Dagens dessert
kr. 85,-