VORES MENU
Den fulde oplevelse
Vores helaftensoplevelse byder på
snack og bobler – fem retter med vinmenu – vand, kaffe og petit four
kr. 1195,-
En god start med bobler
Dagens snack serveret med et glas forfriskende bobler
kr. 135.-
Fem retters menu
Bagt hvid fisk serveret på en bund af dildtørrede tomater – miso blanquette og en tomatgel
Kastanjesuppe m. dansk sortfodsgris – æble – urtepesto m. citron – serveret m. dertilhørende hjemmebagt surdejsbrød
Hjemmelavet ravioli fyldt m. danske svampe og ricotta – mungbønneskud samt stegte svampe
Crocuette af dansk fasan fra Ravnholt Gods m. confiteret hvidkål – cremet selleripuré – sauce supreme
Tilkøb ost fra Arla Unika til kr. 125,-
Pocheret Clara Friis pære m. hjemmelavet vaniljeis og chokoladesauce
kr. 550.-
Vegetar menu
Dildtørrede tomater serveret m. confiteret og grillet porre, kryddersmør, miso blanquette og en tomatgel samt urter
Kastanjesuppe m. ristede danske kastanjer – æbler – urtepesto m. citron – serveret m. dertilhørende hjemmebagt surdejsbrød
Hjemmelavet ravioli fyldt m. danske svampe og ricotta – mungbønneskud samt stegte svampe
Stegt knoldselleri i lag m. confiteret hvidkål – cremet selleripuré – sauce supreme
Pocheret Clara Friis pære m. hjemmelavet vaniljeis og chokoladesauce
kr. 550.-
Tre retters menu
Bagt hvid fisk serveret på en bund af dildtørrede tomater – miso blanquette og tomatgel
Crocuette af dansk fasan fra Ravnholt Gods m. confiteret hvidkål – cremet selleripuré – sauce supreme
Pocheret Clara Friis pære m. hjemmelavet vaniljeis og chokoladesauce
kr. 390.-
Teater menu
Vores teatermenu serveres fra onsdag til og med lørdag. Vi anbefaler at booke bord kl. 17.00 eller 17.30 med en forestilling kl. 19.30
Bagt hvid fisk serveret på en bund af dildtørrede tomater – miso blanquette og tomatgel
Crocuette af dansk fasan fra Ravnholt Gods m. confiteret hvidkål – cremet selleripuré – sauce supreme
Pocheret Clara Friis pære m. hjemmelavet vaniljeis og chokoladesauce
kr. 390.-
Vinmenu 2 glas 195,-
Vinmenu 3 glas 295,-
Vinmenu 5 glas 450,-
.