pris eksempel
3 SERVERINGER for 495.- PR. KUVERT
.
Serveringer
BRØD
Surdejsbrød med saltet smør.
FORRET
Letrøget laks med pisket creme fraiché med lime og mild chili.
Irgrøn purløgsolie, koriander skud og brændte ris.
HOVEDRET
Stegt oksemørbrad med saltbagt glaskål, syltet glaskål, gulerodspure, røget marv crumble og intens pebersauce monteret med tamarind.
DESSERT
Kokosflødeskum med mango, cremet havtornsorbet og marengs.
VINMENU 245,-
Weingut Trenz Hölle Riesling Spätlese – Rheingau 2014
Gigondas Les Espaliers – Crous Saint Martin 2018
Adiano. Moscato d’Asti – Piemonte
.
OBS & INFO
Menuen er er blot et udkast på den aktuelle sæson.
På ugen kan den ændre sig grundet kvaliteten på de råvarer de modtager.
Restauranten forbeholder sig og retten til og ændre i menuen ugen op til. Såfremt sæsonen skifter eller råvarernes kvalitet ikke lever op til ønsket standard.
FAST GEBYR
1500.- for kok og betjening
KØRSEL
Over 25 km. fra Fredericia: 350kr.
Over 40 km. fra Fredericia: 400kr.
Over 60 km. fra Fredericia: 500kr.
Over 80 km. fra Fredericia: 600kr.
Over 100km. fra Fredericia: Efter aftale